Du kan göra en professionell företagswebbplats och vara värd för det gratis med Blogger.

Jag har gjort flera webbplatser med Blogger, och jag ska visa dig hur du ställer in parametrar för att få det att fungera för hosting en vanlig webbplats. Jag ska förklara hur det görs med Bloggers lätt att använda mallar och några ändringar för att eliminera blogging funktioner. Jag ska också visa dig hur du kan tjäna pengar På Blogger med AdSense och andra länkar affiliate, såsom Amazon.

Se till att du använder den senaste Blogger

Blogger har kommit långt under åren, med betydande förbättringar. Den äldre versionen hade inte flexibiliteten att justera layouten, vilket är avgörande för möjligheten att göra en vanlig webbplats. Om du började använda Blogger för länge sedan kanske du har den gamla versionen. Allt är annorlunda nu. Om du vill uppgradera går du till din instrumentpanel och letar efter knappen “Växla nu”. Allt jag ska diskutera, behandlar specifika programmering i denna artikel, hänvisar till den nya blogger verktyget.

Var är Blogger Dashboard?

Äldre versioner av Blogger brukade ha en instrumentpanel där alla kontrollalternativ finns. Det finns fortfarande, men de kallar den inte längre en instrumentpanel. Blogger innehåller nu alla kontrollalternativ i huvudmenyn på vänster sida (som visas nedan) för administratören eller författaren att hantera sina bloggar. Blogger visar alltid det nyaste blogginlägget på startsidan. Det beror på att den var avsedd för blogging. Jag gillar att ha en hemsida med ett konsekvent välkomstmeddelande, och du förmodligen kommer att vilja ha denna konsekvens också.
Jag hittade ett sätt att upprätthålla önskad fast innehåll där. Det är inte automatiskt. Du måste göra lite arbete varje gång du lägger till ett annat inlägg. Närhelst du lägger till innehåll med ett nytt inlägg, visa din blogg och klicka på startsidan. Du ser det senaste inlägget du just gjort. Du måste komma ihåg att kopiera och klistra in rätt innehåll i ett nytt inlägg varje gång du gör detta. Då kan du ta bort den tidigare hem innehåll post.